Informatie

Nieuwe zaden 2019

per pagina
Toont 49 - 53 van de 53 items
 • € 2,50

  kekererwten - Cicer arietinum

  Zwarte kekererwten hebben een iets meer nootachtige smaak. Grote brede struiken. De planten willen volop warmte voor een goede vruchtzetting.                                                         

  Teelt net als late lage erwten. Zaaien in het late voorjaar (midden tot eind mei) rechtstreeks in de tuin. Zaden op 3 - 5 cm uit elkaar en de rijen op 50 - 60 cm. Groeit tot 40 cm hoog. Oogst de gehele plant wanneer de peulen droog zijn. Nadrogen en dan met de voeten bewerken om te oogsten.      

  30 zaden.

  € 2,50
  In voorraad
 • € 2,50

  kekererwten - Cicer arietinum

  Gele kekererwten van Indische origine. Grote rechtop struiken. De planten willen volop warmte voor een goed vruchtzetting.                                                                

  Teelt net als late erwten. Zaaien in het late voorjaar ( midden tot eind mei) rechtstreeks in de tuin. Zaden op 3 - 5 cm uit elkaar en de rijen op 50 - 60 cm. Groeit tot 40 cm hoog. Oogst de gehele plant wanneer de peulen droog zijn. Nadrogen en dan met de voeten bewerken om te oogsten. 

  30 zaden.

  € 2,50
  In voorraad
 • € 2,50

  Tot 20 cm lange, brede stompe pepers met een opvallende zoete smaak, ‘zo zoet als appels’, ideaal om rauw te gebruiken.Uiteraard ook prima voor een hartige saus. Productief. Geel-groen, rijpend naar dieprood.

  24 zaden

  € 2,50
  In voorraad
 • € 2,50

  Een klimmende variëteit van de Oost-Indische kers. Bloemen in unieke paarse en oud-roze tinten in combinatie met lichtgroen blad. Zaaien vanaf eind april, meteen ter plaatse in de tuin. Volle zon of halfschaduw, geschikt voor alle gronden.   

  50 zaden

  € 2,50
  In voorraad
 • € 2,50

  Exotische klimboon met diepgroene ranken en bladeren, schitterende witte bloei en groene peulen. Alles is eetbaar, bloemen rauw, de bladeren, peulen en bonen gekookt. Zaaien in mei, de planten willen graag een warme muur of teelt onder glas/folie en groeien dan tot 3 - 5 m. 

  15 zaden.

  € 2,50
  In voorraad
Toont 49 - 53 van de 53 items