Het Oosten, en dan zeker een land als Japan, vormt al jarenlang een inspiratie voor wat we doen. Een moestuin met meer verfijning, meer aandacht voor de combinatie van kleur, vorm, smaak en presentatie. En een moestuin met meer andacht voor elk onderdeel van de groei van elke groente. Je mag hier ooit nog wel eens een compleet boek over verwachten.
Eenjarig, geurig kruid dat zijn reputatie als ‘japanse basilicum’ alle eer aandoet. Zaaien in mei geeft planten tot 75 cm hoog in de herfst met opvallende brandnetel-achtige bladeren in dieppaars met een warm komijn-aroma. De rode versie wordt vaak gebruikt om voeding te kleuren. Bruikbaar in salades, curries, sausen, sushi. Sterkgroeiende en ziektevrije planten.
100 zaden
Eenjarig, geurig kruid dat zijn reputatie als ‘japanse basilicum’ alle eer aandoet. Zaaien in mei geeft planten tot 75 cm hoog in de herfst met opvallende brandnetel-achtige bladeren in zachtgroen met een warm komijn-aroma. de groene versie heeft de sterkste smaak. Bruikbaar in salades, curries, sausen, sushi. Sterkgroeiende en ziektevrije planten.
100 zaden