Informatie

vroege tomaten onder glas

vroege tomaten onder glas

Een selectie van vroege rassen voor teelt onder glas of folie. Tegen een warme muur met een overhangend dak lukt ook prima. Allemaal klimmers dus opbinden en dieven wegnemen. Uitgeplant rond half mei kun je de eerste vruchten begin augustus oogsten. Vaak hebben ze heel opvallende kleuren en bijzondere smaken.

Ideaal voor zomerse salades.

per pagina
Toont 13 - 24 van de 33 items
 • Een opvallende reeks van tomaten in rood, groen en geel met het uiterlijke van een paprika en net zo hol. Een dikke wand en geen sap. Perfect om te vullen en bruikbaar als droogtomaat. 

  24 zaden

 • Een tomaat met ongewone groen-grijs-geel bladeren, stelen en stengels. De middelgrote vruchten rijpen doodgewoon rood en hebben een fijne volle smaak.

  24 zaden

 • Een tomaat met ongewone grijze-viltige bladeren, stelen en stengels. De middelgrote vruchten rijpen gewoon rood en hebben een zoete smaak.

  24 zaden

 • tomaat onder glas

  Grote brede goudgele tomaten met heel stevig vruchtvlees, boordevol volzoete smaak. Middentijds, zeer productief. Perfect voor salades, ideaal voor sausen en soepen.                                                                       

  Tomaten zaaien in maart, uitplanten midden mei op 50 cm, oogsten vanaf augustus. Tomaten willen niet teveel voeding en niet te vaak water.                                                     

  24 zaden.

 • tomaat onder glas

  Een knots-gekke tomaat! Elke vrucht ziet eruit als een druiventros en kan in stukjes afgebroken worden. Goed productief.

  Zaaien midden maart en uitplanten onder glas midden mei.                                                                                                           

  24 zaden

 • tomaat onder glas

  Een middentijdse tomaat met de donkerste vruchten die we ooit zagen. Middelgrote vruchten. Zorg voor volop zon en licht op de vruchten voor de donkerste kleur.  Goede smaak.

  Zaaien midden maart, uitplanten op 50 - 60 cm midden mei. Regelmatig dieven wegnemen en opbinden. Matig met water en voeding.

  12 zaden. 

 • Behoorlijk ongewoon van kleur (rood-geel-groen gestreept, binnen en buiten) maar opvallend mooi en evenwichtig van smaak. Perfect als saladetomaat. Productieve planten met mooie trossen van 5 tot 7 stevige langwerpige vruchten van 5 tot 7 cm.                                      

  24 zaden.

 • Een nieuwe opvallende variëteit. Grote donkerrode vruchten met bovenaan een donkere, bijna zwarte zone. Soms met vreemde strepen en stippen. Binnenin rood en zwart. Zeer zoet en aromatisch, heel productief. Rijpt middentijds.                                                          

  24 zaden.

 • Een nieuwe opvallende variëteit. Grote goudgele vruchten rijpen diep oranje met bovenaan een donkere kleur. Binnenin rood en oranje. Zeer zoet en aromatisch, heel productief. Rijpt middentijds. 


  24 zaden. 

 • Vroege tomaat voor teelt onder glas of folie. Sterke groeier met een mooie grote productie in een opvallende en ongewone terracotta kleur én een mooie volle smaak. 

  12 zaden

 • Tomaat onder glas

  Vroege variëteit in een donkerroze tint en met donkere strepen. 5 cm grote vruchten. Binnenin diep-donkerrood vruchtvlees. Productief en erg smaakvol. Mooie salade-tomaat. Opvallende mooie, gezonde en sterke planten.

  24 zaden

 • tomaat onder glas

  Een vrolijk tomaten-mengsel in geel, groen rood mét streepjes. Opvallende sterke en productieve planten met 5 tot 7 cm grote vruchten met een frisse fruitige smaak. 

  Tomaten binnen warm (20°C) voorzaaien in maart, verspenen, oppotten en uitplanten onder glas of folie midden mei op 50 tot 60 cm uit elkaar. Extra compost en matig met vocht en voeding.  

  30 zaden.

Toont 13 - 24 van de 33 items