Informatie

Home

eeuwigmoes

Brassica oleracea

Vaste, meerjarige sterke winterharde bladkool, ‘de buxus van de moestuin’. 

(meer info onderaan)

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 9,00

Meer informatie

We leveren één jaar oude gestekte planten in 1Lpot. Uitplanten en een paar maand later heb je een struik van 50 tot 75 cm diameter. We propaganderen deze planten als ‘de buxus van de moestuin’. Vrijwel jaarrond groen (in een erg strenge winter sterven de planten bovengronds af en hergroeien in het voorjaar. Groeit bijna jaarrond. De bladeren hebben een nootachtige smaak en kunnen rauw of gekookt gegeten worden. Ideale plant voor in het vroege voorjaar ‘de hungry Gap’ of in de saaie wintermaanden te gebruiken. Je kunt jaarrond oogsten, knippen, snoeien... en laten hergroeien. geschikt voor teelt in een grote pot en ook populair voor mensen die jaarrond een konijn, cavia of een ander huisdier van groen willen voorzien.

 Wanneer de planten na enkele jaren ‘versleten’ zijn of als je meer planten wil, snij je in het vroege voorjaar of in de nazomer enkele flinke stekken die je gewoon in de tuin in de grond stopt. Zo groeit er dan een nieuwe ‘eeuwige’ plant.

€9,- per plant

Verzending postpakket PostNL of Bpost €9,- ongeacht het aantal planten. Je kunt je bestelling combineren met zaden, knollen, boeken, plantetiketten of plantenvoeding, de maximale prijs per zending blijft €9,-