Informatie

tomaten in pot

tomaten in pot

Heb je geen tuin, maar enkel een terras of balkon, dan is de teelt van tomaten in pot de oplossing. Vrijwel alle tomaten groeien in pot, maar ze zullen niet allemaal even productief en makkelijk groeien. Wil je snel, regelmatig en met succes oogsten kies dan voor snelgroeiende struikvormen die veel vruchten geven aan mooie planten. Zo kun je optimaal genieten van deze intensieve manier van tomatenkweken.  Niet vergeten, tijdens de zomermaanden dagelijks water geven en af en toe extra voeding.

Toont 1 - 11 van de 11 items
 • Compacte struikvorm met dikke stevige donkergroene bladeren en trossen met middelgrote gepunte rode vruchten. Niet toppen of dieven, een korte stevige steunstok houdt de planten mooi overeind. 

  24 zaden

 • pot

  Hoogst ongewone tomatenplanten in een compacte, gedrongen mini-boomvorm. Niet toppen, niet dieven, niet steunen, groeit tot 40 - 50 cm hoog en draagt grappige ovale knalrode zoete mini-vruchten. Ideaal voor teelt in pot.

  12 zaden

 • struiktomaat/pot

  Een groenblijvende, groengestreepte tomaat, extra zoet van smaak, Mooi en lekker om rauw te gebruiken in salades. Compacte planten met een ongewoon fijn en los blad; niet toppen, niet dieven, niet steunen. Bruikbaar voor potteelt. 

  24 zaden

 • struiktomaat/buiten/ in pot

  Grote, brede, platte rode tomaten boordevol sap. Vroege struikvariëteit, groeit zonder toppen, dieven of steunen. Opvallende ingesneden decoratieve bladeren.

  24 zaden

 • vroege struiktomaat/buiten

  Extra vroege tomaat aan compacte stevige struiken. Niet toppen, niet dieven, niet steunen. Ook geschikt voor teelt in pot.

  24 zaden

 • vroege struiktomaat/buiten/pot

  Vroege ovale, licht gestreepte tomaat aan compacte stevige struikjes met een ongewoon grijs-viltig blad. Niet toppen, niet dieven, niet steunen. Zeer decoratieve planten geschikt voor teelt in pot en kindertuin.

  24 zaden

 • kers-struiktomaat 

  Grappige compacte mini-tomatenplantjes die uitgroeien zonder te dieven, toppen of steunen tot mooie struikjes van 30 tot 40 cm breed en hoog. Beladen met knalrode kerstomaatjes. Ideaal voor teelt in pot en kindertuin. 

  24 zaden

 • potteelt/vollegrond

  De kleinste tomatenplantjes ter wereld, amper 15 cm hoog, beladen met rode kerstomaatjes. Supervroeg ideaal voor teelt in 15 cm pot of voor kindertuintjes.

  24 zaden

 • kers-struiktomaat/ in pot

  Compacte struiktomaat die verder uitgroeit zonder te dieven, toppen of steunen, tot een struikje van 30 x 30 x 30 (in pot) tot 50 x 50 x 50 cm (in de tuin). De planten zitten beladen met 2 tot 3 cm grote knalgele tomaatjes. Ideaal voor teelt in pot en kindertuintjes.

  24 zaden

 • struiktomaten/pot

  Vrolijke oranje en gele tomaten aan heel compacte struiken met opvallend lichtgroen-geel blad. Mooi in pot en bruikbaar als buiten-struiktomaat. Niet steunen, niet dieven, niet toppen. Stevige vruchten roma-type. 

  24 zaden

 • wilde bestomaat

  Oude Mexicaanse selectie, nauw verwant met de wilde tomaat. Wilde groeier, fijne takken en bladeren, kleine vruchten. Maar wat een smaak in elk van de mini-bes-tomaatjes! Onder glas of  folie, buiten met regenbeschutting, in pot als hangplant.                      

  24 zaden.

Toont 1 - 11 van de 11 items