Informatie

plantenvoeding

plantenvoeding

Ruim vijfentwintig jaar proberen we met nieuwe zaden, planten en ideeën de moestuin een nieuwe impuls mee te geven. Al even lang werken we achter de schermen aan een efficiënte manier om al die planten ook op een gepaste wijze van voeding te voorzien.

We wijzen daarbij op een vrij radicale manier elk gebruik van dierlijke producten af. Het lijkt ons een beetje vreemd om in een poging om lekkere, voedzame en fijne groenten en fruit te kweken, je tegelijk dierlijke uitwerpselen (stront dus) of slachtafval (bloed-beender- en verenmeel) zou moeten gebruiken. Wanneer we een moestuin als een avontuur in kleur en geur willen voorstellen willen we daarbij ook enkel aangename producten gebruiken. 

Daarom stellen we, vanuit onze jarenlange ervaring, graag ons assortiment plantaardige plantenvoeding voor. Stuk voor stuk, zachtwerkende producten, 100% plantaardig, heerlijk van geur en volkomen veilig. Je kunt elk van deze producten apart gebruiken of verspreid doorheen het seizoen afwisselen voor het beste resultaat.

Subcategorieën

  • plantenvoeding droog
  • plantenvoeding vloeibaar

    plantenvoeding vloeibaar

    Bladeren, bloemen en vruchten oogsten van planten betekent dat je ook iets aan je planten terug moet geven. Wat past er beter dan opnieuw planten te gebruiken als verzorging voor planten. Voeding in vloeibare vorm wordt gewoon sneller opgenomen door het blad en de wortels. Eenvoudig, puur plant-aardig en zuiver. Gewoon herkenbare producten boordevol volwaardige voedzame stoffen voor gezonde planten; bietenvinasse, zeewier...