Informatie

boeken met nieuwe verlaagde prijzen!

Subcategorieën

 • boeken

  Op zoek naar nieuwe inspiratie voor de moestuin? Wij zochten en vonden volop frisse ideeën in het Oosten. Het resultaat van onze zoektocht tussen planten, koken en presenteren vind je terug in ons nieuwste boek.

  Een stevige basis is belangrijk voor een succesvolle moestuin. 'De nieuwe moestuin' begint met info over grond, zaaien en opkweek. De basis van groenten, kruiden en vruchten. En afwerken met plannen om alles mooi samen te brengen.

  'Groenten in de hoofdrol' brengt verhalen van mensen en verhalen van planten. Aangevuld met praktisch kweken, oogsten en eten.

  In 'Een tuin van eten' wordt je door een nieuwe wereld geleid waar (bijna) alles kan en niets moet, wat vooral een kleurrijke en indrukwekkende oogst en een nieuwe kijk op de eetbare tuin brengt.

  Veel van onze ideeën, planten én recepten willen we graag delen met een publiek dat even enthousiast met de moestuin bezig is als wijzelf. Want elk onderdeel van de moestuin op zich is wel een boek(je) waard.
  En dat is precies wat we gedaan hebben met de monografieën over vijgen, basilicum en oost-indische-kers. Praktische info over de rijke variatie, recepten en onze ervaring met het kweken.

  Laat je inspireren.