Informatie

boeken met nieuwe verlaagde prijzen!

Subcategorieën

 • nieuw

  Op zoek naar nieuwe inspiratie voor de moestuin? Wij zochten en vonden volop frisse ideeën in het Oosten. Het resultaat van onze zoektocht tussen planten, koken en presenteren vind je terug in ons nieuwste boek.

 • basisboeken

  Een stevige basis is belangrijk voor een succesvolle moestuin. 'De nieuwe moestuin' begint met info over grond, zaaien en opkweek. De basis van groenten, kruiden en vruchten. En afwerken met plannen om alles mooi samen te brengen.
  'Groenten in de hoofdrol' brengt verhalen van mensen en verhalen van planten. Aangevuld met praktisch kweken, oogsten en eten.
  Het 'Moestuinwerkboek' is een ideaal logboek om al je ervaring in de moestuin te noteren en mee te nemen naar het volgende seizoen.

  Moestuin in pot is een herwerkte uitgave van enkele jaren geleden, nog steeds populair en nu extra uitgebreid met nog meer suggesties voor succesvol kweken in pot.

  In 'Een tuin van eten' wordt je door een nieuwe wereld geleid waar (bijna) alles kan en niets moet, wat vooral een kleurrijke en indrukwekkende oogst en een nieuwe kijk op de eetbare tuin brengt.

  In 'Nieuwe kruiden en bladgroenten' gaat de aandacht naar eigentijdse bladgroenten, slagewassen of kruiden die niet alleen mooi ogen, maar ook in de keuken een erg gesmaakte rol spelen.

 • monografieën

  Veel van onze ideeën, planten én recepten willen we graag delen met een publiek dat even enthousiast met de moestuin bezig is als wijzelf. Want elk onderdeel van de moestuin op zich is wel een boek(je) waard.
  En dat is precies wat we gedaan hebben. Praktische info, recepten, onze ervaring met het kweken, met de rijke variatie van elk van deze groenten.

 • tuinkookboekjes

  Een reeks van vrolijke speelse boekjes rond een bepaald gerecht. Variaties met de tuin als inspiratie. Met telkens info rond teelt en een compleet recept.

  Laat je inspireren.