Informatie

italiaanse en pasta tomaten

italiaanse en pasta tomaten

Nog zo’n groep van tomaten die je niet wil missen in de tuin. Allemaal voor teelt onder glas of folie en klassiek opbinden en dieven. ‘Ropreco paste’, ‘San Marzano’ en ‘Martin Amish’ zijn halfhoge struiken die je mooi laat vertakken en zo opbindt langs drie stokken. Ze vormen dan 3 trossen boven elkaar zodat je in totaal negen trossen per plant kunt oogsten.

Al deze tomaten zijn productief, vrij lang houdbaar en ideaal om te verwerken in soepen en sausen.

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • Italiaanse langgerekte rode tomaat, zeer geschikt om te drogen. De meest typische van alle Italiaanse rassen. Matig productief. Klimmende groeiwijze.

  24 zaden

 • Moderne variëteit van de typische langwerpige Italiaanse tomaat; productief, sappig, sterk en gezond. Bruikbaar om te drogen maar ook lekker in salades. Halfhoge struik.

  24 zaden

 • struiktomaat

  Productieve tomaat van het Italiaanse type. Halfhoge groei, 3 trossen boven elkaar, bruikbaar om zonder te dieven of te toppen langs 3 stokken te leiden.
  Rijpt mooi af in volledige trossen. Stevige, lang houdbare vruchten van 100 gr. Hoge ziekteweerstand, ongevoelig voor eindrot. Ook geschikt voor teelt in pot. 

  24 zaden

 • Een van de klassieke italiaanse rassen; kleine ovale, onderaan gepunte, vruchten in lange trossen. Boordevol smaak, lang houdbaar, ideaal voor sausen en in Italië populair om in de zon te drogen. 

  24 zaden

 • Een oude Amerikaanse ‘traditional’ die tussen de ossehart en de langwerpige Italiaanse types in zit. Vol smaak, sap en aroma. 

  24 zaden

 • Productieve variëteit met tot 15 cm lange geel-oranje vruchten. Stevig vruchtvlees, geschikt om te drogen en pastasaus, prima fruitige smaak. Middentijds.

  24 zaden

 • Ongewone langwerpige en vaak een beetje kromme rode vruchten. Stevig vruchtvlees boordevol smaak en sap. Nauwelijks zaden, makkelijk te pellen. Absolute topkwaliteit! Perfect voor salades. 

  12 zaden

 • Middentijdse gele en sappige langwerpige tomaat. 

  24 zaden

 • Sterkgroeiende, productieve en koude ongevoelige tomaat van Russische origine en perfect aangepast aan ons klimaat. Groeit sterk en hoog uit tot ruim 2 meter.  Een grote productie aan ovale stevige vruchten, vooral geschikt voor verwerking.

  24 zaden

Toont 1 - 9 van de 9 items