Informatie

zoet voor vollegrond

zoet voor vollegrond

Een bescheiden maar vooral betrouwbaar assortiment van zoete paprika voor teelt in volle grond. Earliest red is super vroeg maar matig in omvang en wat dunner van wand. Ideaal voor een eerste kennismaking met paprika in vollegrond. Kies voor King of the North of Alma voor een wat latere oogst met dikke sappige vruchten. Of wat meer avontuur met minibell of Sweet Cayenne.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 19 items
 • zoet / vollegrond of pot

  Productieve vroegrijpende variëteit met middelgrote ronde, brede, dikwandige vruchten in roomwit, oranje en rood. Geschikt voor rauw, om te koken en te drogen. Zoet en vol van smaak. 50 cm plantafstand. Volle zon. 

  24 zaden.

 • zoet / volle grond of  pot

  De allervroegste en meest succesvolle geblokte zoete peper om buiten te kweken. Compacte planten met iets kleinere vruchten en iets dunnere vruchtwand.
  Een emmer compost per plant en 40 cm plantafstand. Rijpt rood eind juli.

  24 zaden.

 • zoet / vollegrond

  Oude Russische variëteit ongevoelig voor koude en regen; puntige middelgrote vruchten in geel, oranje en rood. Zeer geschikt voor buitenteelt.

  24 zaden.

 • zoet / vollegrond

  Een vroege selectie van de klassieke geblokte zoete paprika voor teelt in open lucht. Middelhoge productieve planten met 10 cm grote dikwandige vruchten die in september rood afrijpen. Ook geschikt voor teelt onder glas.

  50 cm plantafstand. 

  24 zaden

 • zoet / vollegrond

  Een vroege selectie van de gepunte zoete peper voor teelt in open lucht. Middelhoge planten met 10 cm grote vruchten die in augustus rood afrijpen.  

  50 cm plantafstand. 

  24 zaden.

 • zoet / vollegrond en pot

  Grappige mini-geblokte zoete paprika 3 tot 5 cm groot, aan mini-plantjes 20 tot 35 cm hoog. Ideaal voor kindertuintjes of teelt in pot. Rood-groen-bruin-geel kleurmengsel. Ook geschikt om te vullen als aperitiefhapje. 

  20 cm pot of 30 - 40 cm uit elkaar. 

  24 zaden.

 • zoet / vollegrond

  Extra vroege en kleurrijke pepers. Klassiek geblokt model, tot 10cm lang en zoet van smaak. Productief en compacte planten. Tegelijk ivoorkleurige, oranje en rode vruchten. 

  24 zaden.

 • zoet / vollegrond

  Extra vroege, lange en fijne pepers, in rijpende kleuren rood, geel, groen en oranje. Ziet eruit als een scherpe cayennepeper, maar nu in een zoete versie. Om in hun geheel te gebuiken in zuiderse gerechten.  Rijpt rood in augustus. Ruim 20 vruchten per plant.

  24 zaden.

 • zoet /vollegrond en pot

  Kleinvruchtige 5 cm lange pepertjes aan compacte planten, mooi genoeg voor de sier en zeer geschikt voor teelt in pot. De vruchtjes zijn zoet en eetbaar en dus kindveilig. Bruikbaar om te vullen en te marineren in olijfolie.

  24 zaden

 • zoet / vollegrond

  Langgepunte, geel tot rood afrijpende vroege zoete peper. Productief en makkelijk. Geschikt voor een warme plaats buiten of voor teelt onder glas.

  24 zaden.

 • zoet / vollegrond

  Een sterke, vroege, licht gepunte paprika voor teelt in vollegrond. De compacte planten dragen een grote oogst aan fel-paarse vruchten. Binnenin wit. Zachte smaak.

  24 zaden

 • zoete peper vollegrond

  Een midden-vroege, langwerpige, zoete peper aan compacte plante. Goede productie; 10 tot 15 cm lange vruchten met een stevige sappige wand.

  24 zaden

Toont 1 - 12 van de 19 items